Yhteystiedot

TUOKON TALLI
Tylliläntie 32
52700 Mäntyharju

Puh. 040 7334294 /
Katariina Tuokko
(Varmimmin soittamalla arkisin klo 15-16. Emme ota tekstiviestivarauksia, mutta voit tarvittaessa jättää yhteydenottopyynnön tekstiviestitse)

E-mail: tuokontalli(at)
outlook.com

Yritys:
Matti Tuokko
Puh. 040 8454718

Uutiset

31.1.2024KEVÄTKAUSITIEDOTE 2024Lue lisää »1.9.2023SYYSKAUSITIEDOTE 2023Lue lisää »2.1.2023KEVÄTKAUSITIEDOTE 2023Lue lisää »

ASIAKASOHJEET

Ratsastustuntien varaaminen ja peruminen

Maneesikahviosta ja ratsastusalueiden lähistöltä löytyy odotusajaksi pienemmillekin puuhaa.

Ratsastustuntitiedustelut ja -varaukset Katariina Tuokolle, p. 040 7334294. Varmimmin tavoitat puhelimitse soittamalla ti-pe 15.00-16.00.
Vakioasiakkaiden on mahdollista tehdä varaukset tai tuntimuutokset myös tekstiviestillä tai WhatsAppilla.

Tunnin peruminen tulee tehdä mahdollisimman aikaisin, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä ennen varattua aikaa klo 16.00 mennessä tekstiviestitse. Myöhemmin perutusta tai perumatta jätetystä tunnista perimme täyden tuntihinnan. Äkillisissä sairaustapauksissa ilmoita poisjäännistäsi mahdollisimman pian, vakiotuntilaiset arki-iltoina viim. ratsastuspäivänä klo 15.00 mennessä ja lauantaina klo 12.00 mennessä.  

Vakiotuntien ja ratsastuskorttituntien rästitunnit kannattaa varata ja ratsastaa mahdollisimman pian "alta pois", sillä omasta poissaolostasi johtuvat rästitunnit tulee ratsastaa ratsastuskauden tai -kortin voimassaoloaikana: etukäteen tai viim. kk:n kuluessa poissaolostasi. Rästitunteja on saatavilla rajoitetusti.


RATSASTUSTUNTITOIMINNAN JÄRJESTÄMINEN KORONAVIRUSTILANTEESSA,

TOIMINTAOHJEET RATSASTUSKOULUN ASIAKKAILLE:

 1. Tallille ei saa tulla infektio-oireisena. Peru tuntisi myös silloin, jos lähipiirissäsi on COVID -19 -infektioon sairastunut tai sille altistunut henkilö.
 2. Tallille tullaan valmiina ratsastusvarusteissa. Tallin tiloissa ei saa pukeutua eikä säilyttää tavaroita.
 3. Tallilla sisätiloissa toimiessa, hevosia/varusteita käsitellessä ja ratsastaessa pidetään mahdollisuuksien mukaan koko ajan käsineet kädessä. Pese kädet kotona tallille lähtiessäsi. Varustehuoneessa, maneesikahviossa ja ulkovessassa on käsidesiä käytettävissä.
 4. Tallin sisätiloissa, maneesissa (muulloin kuin ratsastaessa) ja maneesikahviossa suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
 5. Sään salliessa ratsastustunnit pidetään mahdollisuuksien mukaan ulkokentällä, joten varustaudu ratsastamaan ulkona. Maneesia käytettäessä päätyovet pidetään mahdollisuuksien mukaan auki ilmanvaihdon tehostamiseksi.
 6. Ulkovessassa on käsidesi käytettävissä sekä käsienpesumahdollisuus vessan ulkopuolella.
 7. Toistaiseksi talliin ja maneesiin saa tulla vain ratsastajat ja etukäteen sovitut avustajat. Kyyditsijä voi tarvittaessa odottaa ulkona, autossa tai lähteä lenkille.
 8. Tallin sisätiloissa on pyrittävä välttämään lähikontakteja muiden kanssa. Sisätiloissa ei saa kokoontua, vaan tallissa tehdään reippaasti välttämättömät hevosten hoito- ja varustamistehtävät. Käsittele vain oman ratsusi varusteita.
 9. Tartuntojen estämiseksi vältämme lähikontakteja myös ratsastustunneilla. Ratsastuksenopettajan kanssa voi tarvittaessa sopia, onko ratsastajan lähipiiriin kuuluvan henkilön mahdollista tulla avustamaan/taluttamaan.
 10. Hevosten kanssa kuljettaessa on säilytettävä riittävä etäisyys muihin. Huomioi tämä myös ratsastaessa.
 11. Ilmoitamme tarvittaessa ryhmäkohtaisesti muita ohjeita. 

Kiitos, kun noudatatte näitä toimintaohjeita kaikkien terveydeksi!