Yhteystiedot

TUOKON TALLI
Tylliläntie 32
52700 Mäntyharju

Puh. 040 7334294 /
Katariina Tuokko
(Varmimmin soittamalla arkisin klo 15-16. Emme ota tekstiviestivarauksia, mutta voit tarvittaessa jättää yhteydenottopyynnön tekstiviestitse)

E-mail: tuokontalli(at)
outlook.com

Yritys:
Matti Tuokko
Puh. 040 8454718

Uutiset

2.1.2023KEVÄTKAUSITIEDOTE 2023Lue lisää »28.7.2022SYYSKAUSITIEDOTE 2022Lue lisää »31.5.2021SYYSKAUSITIEDOTE 2021Lue lisää »

TERVETULOA RATSASTUSLEIRILLE TUOKON TALLILLE!

KESÄLLÄ 2022 JÄRJESTÄMME KAKSI PÄIVÄLEIRIÅ!

Mikä olisikaan parempi tapa viettää kesälomaa kuin nauttia hevosista, kavereista ja kauniista maalaismaisemasta järven rannalla! 

Meillä on viihtyisät puitteet ja paljon kokemusta järjestää kivat ja tehokkaat ratsastusleirit. Oma uimaranta leiritilan pihapiirissä on etenkin kuumalla säällä mahtava paikka virkistäytyä ratsastustuntien jälkeen!

Kesäisin järjestämme ratsastusleirejä lapsille ja nuorille. Alaikäraja leireillemme on 9v. Päiväleirille otamme harkinnan mukaan myös nuorempia kouluikäisiä lapsia.

Leireillä opettajana toimii Kata-ope. Leiriläisiä ohjaa ja avustaa jälleen myös Pinja Herttuainen, joka on koulutukseltaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja (tällä hetkellä opiskelee yhteisöpedagogiksi AMK) sekä tarpeen mukaan avustajina on myös muita aikuisia/nuoria. 

PÄIVÄLEIRI I 20. - 22.6.2022 ma - ke! Leirihinta on 280e, LEIRI ON TÄYNNÄ!

Päiväleirille saavutaan aamulla klo 9.30 suoraan tallille ja leiripäivä päättyy maanantaina ja keskiviikkona klo 16.30. Tiistaina jatkamme iltaohjelmaa klo 19.30 saakka.

Leirillä harjoitellaan ratsastuksen perustaitojen (istunta, apujenkäyttö,..) lisäksi tason mukaan myös este-, koulu- ja maastoratsastustaOpetus tapahtuu tasoryhmissä (enint. 6 oppilasta / ratsastusryhmä). Leirillä ratsastetaan maanantaina ja keskiviikkona 2 x 45min ja tiistaina 2 x 60 min.

Leiripäivän aikana opitaan myös monenlaisia hevostaitoja, harjoitellaan kärryajoa ja hoidetaan tietysti heppoja!
Kesään kuuluu leirilläkin uiminen ja muu kiva vapaa-ajan leiriohjelma!

Päiväleirillä tarjotaan joka päivä lounas ja välipala sekä tiistaina myös päivällinen.


Leiriin sisältyy SRL:n tapaturmavakuutus.
 

PÄIVÄLEIRI II 18. - 19.7.2022 ma - ti! Leirihinta on 190e

Päiväleirille saavutaan aamulla klo 9.00 suoraan tallille ja leiripäivä päättyy klo 17.00.

Leirillä harjoitellaan ratsastuksen perustaitojen (istunta, apujenkäyttö,..) lisäksi tason mukaan myös este-, koulu- ja maastoratsastustaOpetus tapahtuu tasoryhmissä (enint. 6 oppilasta / ratsastusryhmä). Leirillä ratsastetaan päivittäin 45min ja 60 min -ratsastustunnit.

Leiripäivän aikana opitaan myös monenlaisia hevostaitoja, harjoitellaan kärryajoa ja hoidetaan tietysti heppoja!
Kesään kuuluu leirilläkin uiminen ja muu kiva vapaa-ajan leiriohjelma!

Päiväleirillä tarjotaan päivittäin lounas ja välipala.


Leiriin sisältyy SRL:n tapaturmavakuutus.

LEIRILLE ILMOITTAUTUMINEN:

Ratsastusleireille ilmoittaudutaan sähköpostitse: tuokontalli(at)outlook.com. Otamme vastaan vain aikuisen tekemät ilmoittautumiset.

Ilmoittautumisviestissä tulee mainita:
  • leirin ajankohta tai numero
  • leiriläisen nimi
  • syntymäaika
  • huoltajan yhteystiedot
  • huomioitavat asiat (sairaudet ym.)
  • ratsastuskokemus

Perille tulleeseen viestiin vastataan viimeistään parin päivän kuluttua, joten ota tarvittaessa uudelleen yhteyttä, jos et saa tuossa ajassa vastausta. Vastausviestissä on ohjeet myös varausmaksun maksamista varten. Varausmaksu on päiväleirillä 50€, (maksetaan viikon kuluessa ilmoittautumisesta), vähennetään loppusummasta. Varausmaksua ei esteen sattuessa palauteta (lääkärintodistusta vastaan palautetaan).


Oikeus muutoksiin pidätetään.

TERVETULOA LEIRILLE!

Oma uimaranta ja nuotiopaikka löytyvät takapihalta. Uiminen tapahtuu vain aikuisen valvonnassa.

Yöleireillä leiriläisten majoitustilat sijaitsevat viihtyisällä, isolla pihalla päärakennuksen välittömässä läheisyydessä. Majoitustiloina on sähkölämmitteinen aitta (2-4hlöä/huone), jossa lisäksi erillinen huone ratsastusvarusteille. Kaverukset/sisarukset pyritään majoittamaan samaan huoneeseen. Tilan aikuisia asuu päärakennuksessa.

Kesällä on ihanaa ratsastaa!

Kesäjumppaa :)

Vapaa-ajan ohjelmina esim. pallopelejä, vesisotaa, kärryajoa, leikkejä,..