Yhteystiedot

TUOKON TALLI
Tylliläntie 32
52700 Mäntyharju

Puh. 040 7334294 /
Katariina Mutka
(varmimmin soittamalla arkisin klo 15-16, emme ota tekstiviestivarauksia)
E-mail: katariina.mutka(at)
hotmail.com

Yritys:
Matti Tuokko
Puh. 040 8454718

Uutiset

8.8.2017SYYSKAUSI 2017Lue lisää »8.6.2016Ratsastuskursseja kesäkuussa!Lue lisää »19.1.2016KEVÄTKAUSI 2016, Kesän 2016 ratsastusleirit, TalviratsastusohjeetLue lisää »

TERVETULOA RATSASTUSLEIRILLE TUOKON TALLILLE!

Mikä olisikaan parempi tapa viettää kesälomaa kuin nauttia hevosista, kavereista ja kauniista maalaismaisemasta järven rannalla! Meillä on viihtyisät puitteet ja paljon kokemusta järjestää kivat ja tehokkaat ratsastusleirit. Oma uimaranta leiritilan pihapiirissä on etenkin kuumalla säällä mahtava paikka virkistäytyä ratsastustuntien jälkeen!

Kesäisin järjestämme ratsastusleirejä lapsille ja nuorille. Alaikäraja leireillemme on 9v. (ponileirillä 7v.)

Ratsastusleirit sisältävät mm. ratsastustunteja 2h/pv tasoryhmissä (ponileirillä 2x45min/pv), hevostaito-opetusta, vapaa-ajan ohjelmaa (leiriolympialaiset, nuotioilta, saunomista ja uimista, trampoliini,..), tapaturmavakuutuksen, aittamajoituksen ja ruokailut (kaksi lämmintä ateriaa sekä aamu-, väli- ja iltapalan).

KESÄLEIRIT 2017:

Ratsastusleireillä harjoitellaan ratsastuksen perustaitojen (istunta, apujenkäyttö,..) lisäksi tason mukaan myös este-, koulu- ja maastoratsastusta.

Opetus tapahtuu tasoryhmissä (enint. 6 oppilasta/ratsastusryhmä). Mahdollisuus myös leikkituntiin ilman satulaa! Leiriviikon päätteeksi on leikkimielinen leirikilpailu (vapaaehtoinen).
 

I YLEISLEIRI 19. - 22.6.2017 ma-to (4vrk) 360e TÄYNNÄ!


I YLEISLEIRI on tarkoitettu vähintään kaksi kautta ratsastaneille, eli vähintään perusratsastustaidot kaikissa askellajeissa hallitseville. Tunneilla syvennetään leiriläisten ratsastustaitoja koulu-, este- ja maastoratsastuksessa monipuolisin harjoituksin sekä perehdytään hevostaitoihin leiriläisten toiveiden mukaan (esim. SRL:n hevostaito I+II -merkkien sisältöjä). Mahdollisuus painottua myös esteratsastukseen!

Leiri alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy torstaina klo 17.00.II PONILEIRI 17. - 19.7.2017 ma-ke (3vrk) 240e TÄYNNÄ!

II  PONILEIRI on tarkoitettu n. 7-12v. lapsille alkeistasosta eteenpäin.
Leirillä opetellaan ja syvennetään ratsastuksen sekä hevosenhoidon perustaitoja. Tunneilla harjoitellaan koulu-, este- ja maastoratsastusta leiriläisten taitotason ja toiveiden mukaan.

Ponileiri on ohjelmaltaan muita leirejä kevyempi (ratsastusta 2x45min/pv) ja nuoremmille lapsille suunnattu. Vapaa-ajalla voidaan mm. keppihevostella ja muuta hauskaa kesätouhuilua :)

Leiri alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy keskiviikkona klo 17.00.


III YLEISLEIRI 23. - 26.7.2017 su-ke (3,5vrk) 320e TÄYNNÄ!

III YLEISLEIRI on tarkoitettu vähintään vuoden ratsastaneille, eli vähintään perusratsastustaidot hallitseville. Tunneilla syvennetään leiriläisten ratsastustaitoja koulu-, este- ja maastoratsastuksessa monipuolisin harjoituksin sekä perehdytään hevostaitoihin leiriläisten toiveiden mukaan (SRL:n hevostaitomerkkien sisältöjä).

Leirille saavutaan sunnuntaina klo 15.00-16.00 ja leiri päättyy keskiviikkona klo 17.00.


LEIRILLE ILMOITTAUTUMINEN:

Ratsastusleireille ilmoittaudutaan sähköpostitse: katariina.mutka(at)hotmail.com. Otamme vastaan vain aikuisen tekemät ilmoittautumiset.

Ilmoittautumisviestissä tulee mainita:
  • leirin ajankohta tai numero
  • leiriläisen nimi
  • osoite
  • syntymäaika
  • huoltajan yhteystiedot
  • huomioitavat asiat (sairaudet, erityisruokavaliot, ym.)
  • ratsastuskokemus

Perille tulleeseen viestiin vastataan viimeistään parin päivän kuluttua, joten ota tarvittaessa uudelleen yhteyttä, jos et saa tuossa ajassa vastausta. Vastausviestissä on ohjeet myös varausmaksun maksamista varten. Varausmaksu on 80€ (maksetaan viikon kuluessa ilmoittautumisesta), vähennetään loppusummasta. Varausmaksua ei esteen sattuessa palauteta (lääkärintodistusta vastaan palautetaan).


Oikeus muutoksiin pidätetään.

TERVETULOA LEIRILLE!

Oma uimaranta ja nuotiopaikka löytyvät takapihalta. Uiminen tapahtuu vain aikuisen valvonnassa.

Leiriläisten majoitustilat sijaitsevat viihtyisällä, isolla pihalla päärakennuksen välittömässä läheisyydessä. Majoitustiloina on sähkölämmitteinen aitta (2-4hlöä/huone), jossa lisäksi erillinen huone ratsastusvarusteille. Kaverukset/sisarukset pyritään majoittamaan samaan huoneeseen. Tilan aikuisia asuu päärakennuksessa.

Kesällä on ihanaa ratsastaa!

Kesäjumppaa :)

Vapaa-ajan ohjelmina mm. pallopelejä, vesisotaa, kärryajoa, leikkejä,..